VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

SI VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP DE TREBALL A ALBACOLÒNIES…

ENVIA EL TEU CURRÍCULUM VITAE A TRAVÉS DEL SEGÜENT FORMULARI I ENS POSAREM EN CONTACTE PER INFORMAR-TE DE LES OFERTES DE FEINA DISPONIBLES EN AQUEST MOMENT.

Nom i Cognom (obligatori)

E-mail (obligatori)

Interessat/da en treballar de monitor/a
Interessat/da en fer pràctiques de monitor/a
Interessat/da en treballar en altres serveis

Assumpte

El teu missatge

He llegit y accepto la política de privacitat

Autoritzo que les dades proporcionades s’utilitzin pels processos de selecció de personal realitzats per l’entitat. 


D'acord amb l'establert en el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que tractarem les seves dades únicament per als processos de selecció de personal realitzats per l'entitat. Les dades proporcionades es conservaran durant un màxim d'un any. Aquestes no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base del seu consentiment. A més li informem que l'entitat NO prendrà decisions automatitzades.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà enviar un email a: info@albaserveis.com o dirigir un escrit a ALBA SERVEIS EDUCATIUS, S.L. C/ MAS GIRCÓS, S/N - 17850 - SANT FERRIOL - GIRONA