L’equip

Albacolonies l’organitzem tot el gran equip d’Alba serveis educatius. Som monitors, personal de manteniment, l’equip de cuina i nutrició, responsables pedagògics, de coordinació i d’organització.

Durant tot l’any anem imaginant i preparant allò que gaudiran els nens i joves durant les colònies escolars.

I preparem les colònies sabent que la nostra tasca principal és la d’ajudar a que els nens incorporin valors essencials: morals, mediambientals, culturals i socials.

I ho adquireixen mitjançant experiències vivencials de si mateixos, de la natura i dels demés. Unes experiències inoblidables que els acompanyaran la resta de les seves vides.

És així com s’ha anat consolidant la manera de fer d’Alba serveis.

Com és el monitor d’Alba Serveis?

El monitor d’Alba Serveis Educatius és una persona entusiasta i amb una actitud motivadora i responsable que empatitza amb una sèrie de valors com ara la sostenibilitat, el respecte, la solidaritat, la convivència i la vocació per la seva tasca educativa.

El monitor d’Alba Serveis Educatius és creatiu i posseeix eines i recursos suficients per acompanyar els infants i joves passant-ho d’allò més bé, mentre dona a conèixer el territori, el nostre patrimoni cultural i natural, transmet una sèrie de valors i hàbits en un entorn que respecti els ritmes i que potenciï la creativitat i la imaginació dels participants.

L’equip educatiu que desenvolupa les activitats, porta una llarga trajectòria a les seves esquenes tan en colònies escolars com en colònies d’estiu, aportant seguretat i professionalitat en tot moment. Així que l’experiència és un factor molt important a tenir en compte.

Si vols formar part de l’equip d’Alba Serveis educatius, i t’agradaria incorporar-te o col.laborar amb un projecte jove i dinàmic, envia’ns un correu amb el teu CV i les teves dades de contacte. Explica’ns què es el que t’agradaria fer i què penses que ens pots aportar, i ens posarem en contacte amb tu quan hi hagi una vacant que s’ajusti al teu perfil.
Envia’ns el teu CV a través de la web

QUALITAT

El nostre amor per la natura és ben clar en mostrar com ens relacionem amb tot el nostre entorn. Això ens ha merescut obtenir la Carta europea de sostenibilitat així com el certificat Q de qualitat ambiental.

EQUIP DE CUINA

La salut és un dels nostres pilars i en tenim especial cura en tractar-se de nens i joves. La nostra cuina és especialment cuidada i l’equilibri nutricional hi és molt present. També prenen importància un a un els ingredients dels nostres plats, on anem introduïnt cada cop més productes ecològics i de producció local. Si vols saber més sobre la nostra cuina, visita www.pomaiestel.com

RITME DE LES COLÒNIES

La salut també l’entenem en el camp emocional. Per aquest motiu posem especial èmfasi en el ritme. Aquell ritme que busca l’expressió i el dinamisme però alhora necessita ser harmoniós en el desenvolupament dels nens i en el dels joves.

HISTÒRIA I TERRITORI

A la Garrotxa estem rodejats d’Història i el testimoni medieval de Besalú està a molt pocs quilòmetres de Mas Gircós. Així volem transmetre la importància de conèixer el territori que ens envolta, de saber gaudir dels costums i de la Història per tal de, en el fons, saber més sobre nosaltres mateixos.

SOCIETAT

I a l’entorn del nostre equip també hi ha empreses i organitzacions amb les que treballem. Amb les que negociem i amb les que hi tenim tractes des de fa anys. Amb totes elles valorem poguer aportar una manera de comprendre’ns, de col·laborar, de crear i avançar en la millor direcció pel bé de la societat.

FINALMENT L’ENTUSIASME, LA POSITIVITAT I EL CORATGE SÓN ACTITUTS QUE ENS HAN PORTAT FINS AQUÍ I QUE CREIEM QUE A TOTS ENS PODRAN ACOMPANYAR I PORTAR SEMPRE EN EL NOSTRE LLARG VIATGE DE LA VIDA.

ALIMENTACIÓ