LES NOSTRES CASES

Gaudiu de les vostres colònies en unes cases espectaculars!

Les cases que us oferim des d’Alba Serveis Educatius es troben en entorns privilegiats i únics, rodejades de natura on el benestar i la salud faran que l’estada sigui inoblidable. En totes elles hi trobareu programes molt ben treballats per als diferents cicles d’Infantil, Primària i Secundària amb els crèdits de síntesi i la participació d’un gran equip de monitors i un servei de cuina que compta amb un gran reconeixement.

Al bell mig de la Garrotxa se situa Mas Gircós, a poca distància de la vila de Besalú. La casa té una àmplia proposta de programes d’aventura, de temàtica

medieval i de volcans per a totes les edats. Els camps que envolten la casa li otorguen unes vistes panoràmiques que sempre recordareu.

El Clar del Bosc és una casa molt vinculada a la riquesa de la comarca d’El Pla de l’Estany. Els grans boscos ja els trobem pel camí d’accès que la separa de l’estany de Banyoles. La casa disposa d’unes grans instal•lacions per les activitats lúdiques i d’aventura. Des de la casa organitzem excursions i visites en tot el complet ventall de programes de colònies com són la Prehistòria, les visites als volcans, la hípica, els esports d’aventura i el descobriment de la natura.

Principals cases de colònies

MAS GIRCÓS

Besalú (La Garrotxa)

174 places

Més informació

EL CLAR DEL BOSC

Banyoles (Pla de l'Estany)

210 places

Més informació

Si el que voleu és anar a altres destinacions també organitzem colònies amb el nostre equip de monitors i seguint els nostres principis educatius en altres cases molt seleccionades. Algunes d’aquestes cases que trobareu en el

següent llistat estan situades també situades a la Garrotxa i d’altres ens permeten arribar al mar en diferents punts de la costa com són la Costa Brava, el Maresme i el Delta de l’Ebre.

ELS ARCS

Santa Pau (La Garrotxa)

100 places

Més informació

LA COMADEMONT

Batet de la Serra (La Garrotxa)

50 places

Més informació

EUROSTAGE

Arenys de Mar (El Maresme)

100 places

Més informació

HOTEL LES ILLES

L'Estartit (Alt Empordà)

190 places

Més informació

LA RÀPITA

Sant Carles de la Ràpita (Delta de l'Ebre)

178 places

Més informació
PROMOCIÓ COLÒNIES TARDOR 2017
PREUS COLÒNIES 2018

Nom (obligatori)

Centre escolar

Telèfon (obligatori)

E-mail (obligatori)

En què us podem ajudar?
Per tal d’oferir una resposta més concreta a la vostra consulta, us agrairem que ens especifiqueu curs, nombre de participants, casa, programa i dates que us interessen.

En enviar aquest formulari accepteu que les vostres dades personals siguin incorporades a un fitxer automatitzat amb la finalitat de ser utilitzades única i exclusivament per Alba serveis educatius s.l. per tal de respondre a la vostra sol·licitud i per a la difusió de les seves activitats. En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició per telèfon (972590507), per correu electrònic (info@albaserveis.com) o per correu postal (Alba serveis educatius s.l., Mas Gircós s/n, Sant Ferriol-17850).