El Clar del Bosc

Número de legalització: 276
Places: 210
Temporada d’obertura: Tot l’any

La Casa de colònies El Clar del Bosc (abans coneguda com Campus Hernando Fierro) es troba en un entorn privilegiat enmig dels boscos i a mitja muntanya. L’estany de Banyoles es troba a menys de 5 quilòmetres i el Parc Natural de la Zona Volcànica a poc més de 20 quilòmetres.

El Clar del Bosc permet l’estada de petits i grans grups fins a 210 places. Les instal·lacions del Clar del Bosc són molt completes amb pistes de bàsquet, de futbol, piscina, rocòdrom i camp de tir a l’arc. Destaca entre totes elles el circuit del Bosc Vertical on els nens podran moure’s per ponts flotants, d’arbre en arbre, i saltar en tirolina. Cal destacar que per la distribució dels espais El Clar del Bosc és una casa de colònies especialment apreciada per grups d’infantil i cicle inicial.

Són moltes les possibilitats d’activitats en aquest emplaçament tant al bosc, als volcans, al voltant de l’estany, al parc neolític de la Draga o gaudint de la pau i la tranquil·litat d’aquest espai natural protegit.

L’equip de cuina d’El Clar del Bosc és un dels puntals d’Alba serveis. Així ho reconeixen els mestres que acompanyen nens durant les colònies escolars, les famílies que ens visiten per turisme rural,  i els assistents dels casaments que es realitzen a la primavera i a la tardor a El Clar del Bosc. (Més informació sobre alimentació)

Localització: Crta Rocacorba, km 5,3, 17834 Pujarnol Banyoles (El Pla de l’Estany)

Equipament
*Piscina
*Bosc vertical
*Pistes de bàsquet
*Pistes de futbol sala
*Frontó
*Rocòdrom
*Pista d’equitació
*Parc infantil
*Diverses sales interiors polivalents
*Teatret
*Servei de cuina propi