Alimentació

De la mateixa manera que procurem organitzar les activitats més beneficioses pel benestar, la diversió i la salud física i emocional dels nens, fa anys que anem buscant la manera d’oferir l’alimentació que considerem més nutritiva i saludable per als nens, joves i adults que ens visiten a les colònies escolars.

Amb aquest objectiu vam crear fa uns anys la marca Poma i Estel que identifica el nostre servei de cuina de qualitat i amb la que treballem amb menús basats en la cuina casolana, cuina volcànica, típica de la Garrotxa. Amb aliments frescos de proximitat i introduint aliments de procedència ecològica, aportant tota la riquesa natural dels productes. Els cereals, les verdures, les llegums i la fruita són els aliments principals dels nostres menús complementats amb carn d’au, peix i carn de vermella junt a importants fonts de proteïnes vegetals. També hem de destacar els nostres processos de cocció i servei que tracten de conservar totes les seves propietats.

Aquest important pas ens situa a un nivell de qualitat molt més enllà del que habitualment es pot trobar en les cases de colònies i en els menjadors escolars. El resultat és un important reconeixement per part de totes les escoles que ens visiten i una gran satisfacció per la nostra part. Esperem que vosaltres també pogueu venir a gaudir-ho.

Més informació sobre POMA I ESTEL